Εντυποκίνηση - Διανομή Φυλλαδίων Από το 1994 είμαστε η κορυφαία εταιρεία στη διανομή φυλλαδίων. Χρησιμοποιούμε μεθόδους διανομής που εκμηδενίζουν την πιθανότητα λάθους

Εντυποκίνηση - Διανομή Φυλλαδίων

Από το 1994 είμαστε η κορυφαία εταιρεία στη διανομή φυλλαδίων.

Χρησιμοποιούμε μεθόδους διανομής που εκμηδενίζουν την πιθανότητα λάθους

λίγα λόγια για εμάς ...

Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η εμπειρία που έχουμε λάβει από το 1994 μας έχει καταστήσει κορυφαία εταιρεία στη διανομή φυλλαδίων.

Στην Εντυποκίνηση, ασχολούμαστε με τη διανομή φυλλαδίων και την προώθηση προϊόντων. Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε και η εμπειρία που έχουμε λάβει από το 1994 μας έχει καταστήσει κορυφαία εταιρεία στη διανομή φυλλαδίων.


Προσφέρουμε αξιοπιστία, συνέπεια, ταχύτητα και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Βασικό μας μέλημα είναι η αναγνωρισιμότητα των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε μεθόδους διανομής και διαδικασίες ελέγχου που εκμηδενίζουν την πιθανότητα λάθους.


Πραγματοποιούμε έλεγχο συνολικής διανομής και όχι δειγματοληπτικά, ενώ παράλληλα ενημερώνουμε τους πελάτες μας καθημερινά με τις όλες τις πληροφορίες της διανομής όπως για την ώρα και το σημείο έναρξης, τη λήξη και το συνολικό αριθμό των ατόμων που εργάζονται σε κάθε ομάδα. 

Συνολικό πακέτο ενημέρωσης δίδεται σε όλους τους πελάτες μετά το πέρας κάθε διανομής φυλλαδίων.

Οι υπηρεσίες μας ...

Προσφέρουμε αξιοπιστία, συνέπεια, ταχύτητα και τη μέγιστη αποτελεσματικότητα. Βασικό μας μέλημα είναι η αναγνωρισιμότητα των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε μεθόδους διανομής και διαδικασίες ελέγχου που εκμηδενίζουν την πιθανότητα λάθους.

1.jpg
Διανομή Πόρτα - Πόρτα
O διανομέας  χτυπά στην είσοδο  της πολυκατοικίας  ρωτώντας  εάν του επιτρέπουν να μπει μέσα έπειτα ανεβαίνει στο τελευταίο όροφο με το ασανσέρ και  κατεβαίνει  με τα πόδια βάζοντας  το φυλλάδιο κάτω από το κάθε διαμέρισμα.
Διανομή σε γραμματοκυβώτια
Διανομή σε δημόσιες Υπηρεσίες

Πληροφορίες που χρειάζεστε και δεν βρήκατε ;

Συμπληρώστε τις παρακάτω φόρμες με τα στοιχεία σας, και περιγράψτε μας την περίσταση με όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε την προσφορά μας.

News Letter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και κάθε μήνα θα σας στέλνουμε προσφορές , νέα – ανακοινώσεις.

Go to top